8 unieke redenen om voor ons te kiezen

Er zijn 8 unieke redenen die het je gemakkelijk maken om bij ons een cursus te gaan volgen:


1. een -gaat altijd door- garantie  UNIEK !

De maximale groepsgrootte is 10 personen. Ook bij minder deelnemers gaat de opleiding altijd door. Zelfs als je de enige aanmelder zou zijn. Je hoeft dus nooit te wachten op 'een volgende keer....'

 2. zonder meerprijs: stel zelf de inhoud samen

Bij veel opleiders doorloop je een standaard lesprogramma.Wil je alleen de leerstof behandeld hebben die je nodig hebt voor je werk? Stel dan je eigen cursus samen.Bel ons voor je wensen en wij doen je een voorstel. Zonder meerprijs  een op maat gemaakte cursus, waar krijg je dat?

3. privéles voor dezelfde prijs

Opleiden vinden wij maatwerk. Je kunt daarom ook individueel de cursussen volgen dit op onze site staan.Zonder meerprijs. Je privécursus met je persoonlijke docent. Uniek in Friesland: wij doen het! Een unieke vorm van persoonlijke dienstverlening die je nergens anders aantreft.

►4. digitaal leslokaal

Is het reizen voor jou te belastend, of zit je toch nog te ver verwijderd van onze locatie? Géén probleem!  We hebben de beschikking over een digitaal leslokaal. Door bij ons in te loggen op een vooraf overeengekomen tijdstip wordt de opleiding life(!) gegeven door dezelfde docent die je anders op onze locatie zou begeleiden. Het enige verschil is: je hoeft niet bij ons te komen maar wij komen digitaal bij jou op de computer. Waar en wanneer je maar wilt! De momenten en tijdstippen worden in overleg met jou vastgesteld: liever 's-avonds of op zaterdag? Bij ons kan het.

 5. praktijkgericht en altijd heel persoonlijk

Omdat wij  de eigen (Friese) werkomgeving  als uitgangspunt nemen, krijg je een zeer praktijkgerichte invulling. Hierdoor wordt het programma herkenbaar en concreet. Veel van het geleerde is onmiddellijk toepasbaar.

Je krijgt van ons de aandacht die je verdiend. Onze docenten delen niet alleen hun ervaring met jou, maar brengen ook hun enthousiasme aan je over. Door de  actieve interactie zul je geen moment afdwalen.

6. 30 dagen ondersteuning na de cursus

Na het volgen van de cursus krijg je óók nog eens een maand lang ondersteuning per telefoon, mail of digitaal bij het in praktijk brengen van het geleerde.  Wanneer jij dat maar wilt.

 ►7. in een fantastische accommodatie

Je bent te gast in onze 100 jaar oude historische stadsvilla waar jij je thuis zult voelen door de moderne maar rustieke inrichting. Bovendien is parkeren bij ons geen enkel probleem. Dat kan gewoon bij ons voor én naast de deur.Of anders op 5 minuten lopen afstand in parkeergarage Hoeksterend 

 8. heel betaalbaar

Voor alle deelnemers geldt: gemeende gastvrijheid, ongedwongen sfeer, goed verzorgde lunch, lekkere koffie, thee of frisdrank, luxe pen en aantekeningenpapier, informatieve syllabus of e-book, certificaat én 30 dagen digitale ondersteuning na het doorlopen van het programma

Nieuwsgierig geworden? Zo doen we het: klik hier